Esther


Zijnsgeoriënteerd leraar/coach

In 2011 deed ik een driedaagse workshop aan de school voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. Het was een periode waarin ik heel moe was en ik niet lekker in mijn vel zat. Ik werd direct diep geraakt door de schoonheid van de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Voor het eerst in mijn leven voelde ik me echt thuiskomen bij mezelf. Het was alsof er een nieuwe bron van geluk in mij was aangeboord. Alles ging stromen. Mijn vermoeidheid verdween en bleek vooral te maken te hebben met dat ik niet deed wat ik écht wilde.
Volledig geïnspireerd ben ik direct verder gegaan met de zes-jarige opleiding tot leraar/coach in Zijnsoriëntatie. In 2015 startte ik mijn Zijnspraktijk ‘Geluksvogel’ en in september 2017 ben ik na zes jaar training en studie officieel afgestudeerd als leraar/coach Zijnsoriëntatie.
Met veel liefde en plezier geef ik cursussen, bewustzijnstrainingen en meditatielessen.  Ook coach ik mensen (individueel of in hun relatie) op hun levenspad, door hen steeds te herinneren aan hun natuurlijke, vrije aard. Ik benader mijn cliënten dan ook nooit als patiënt. Dat doe ik omdat ik geen remedie aanbied voor problemen of vragen, maar steevast vol vertrouwen de eigen wijsheid van mensen aanspreek, die altijd en bij iedereen aanwezig is.

Naast mijn praktijk werk ik sinds 1998 als arbeids- en organisatiepsycholoog (NIP) bij diverse arbeids- en organisatie adviesbureaus. Zo heb ik veel ervaring opgedaan in ontwikkelgerichte assessments, (loopbaan)coaching en hoger management development trajecten.
Door Zijnsoriëntatie is mijn uiterlijke leven niet opeens veranderd, maar het is wel oneindig dieper, mooier, interessanter en waardiger geworden!
 
Contact opnemen met Esther?
E-mail : esther@geluksvogel.nu
Telefoon : 06 467 135 83
Website : www.geluksvogel.nu