Haptotherapie

Ontdek wat je voelt

De wereld wordt steeds sneller, en mensen meer prestatiegericht. We raken elkaar minder aan en maken niet meer echt contact. Haptonomie brengt dit terug in ons drukke bestaan.

Herstel de balans

We functioneren vaak onbewust vanuit ons hoofd, om maar niet te hoeven voelen. Maar ons lichaam weet vaak eerder dat er iets mis is dan wijzelf. We kunnen goed verwoorden wat er scheelt, maar hebben de weg naar ons lijf nog niet gemaakt. Hierdoor wordt de balans tussen denken, voelen en doen verstoord en zijn we niet goed meer in staat te luisteren naar de signalen die ons lichaam ons geeft. Terwijl dat zo belangrijk is.


Herken de signalen

Negen van de tien keer begint herkenning met fysieke klachten. Al pratende blijkt die naderende burn out, lusteloosheid of nekklachten niet de oorzaak te zijn, maar een gevolg. In Haptotherapie ga je weer leren voelen wat er in jouw lijf eigenlijk gebeurt. Door terug te gaan naar de basis leer je jezelf beter kennen. Door te luisteren naar je gevoel maak je keuzes die bij jou passen. Het geeft je zelfvertrouwen, rust, ruimte voor nieuwe inzichten, en weer de vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen tot een open, vrij en gelukkig mens.

Herken je dit?

Heb je het gevoel dat je jezelf een beetje kwijtraakt?
Je leidt een leven vol verplichtingen, en probeert te voldoen aan ieders verwachtingen. Je zegt geen of te weinig 'nee', en je 'moet' vooral van alles.

Weet je niet meer hoe je je gedachten stop moet zetten?
Je ligt 's nachts te piekeren en te malen. Maakt je druk om heel veel dingen, en al die dingen lopen dwars door elkaar.

Heb je het gevoel constant te moeten presteren?
Rennen tussen werk en gezin, afspraken met vrienden, het huishouden en sporten.

Heb je een lusteloos gevoel en weinig energie?
Je hebt nergens zin in. Je wereldje wordt steeds kleiner; afspreken met vrienden is al te veel.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via 06 4107 6942 of e-mail naar info@voelen.nu