Margot

VoetreflexPlus™  therapeut
 
Mijn fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam is altijd groot geweest en is door de jaren heen alleen maar groter geworden.
Naast mijn loopbaan in de damesmode heb ik, vanuit pure interesse en nieuwsgierigheid, diverse opleidingen gevolgd die te maken hebben met gezondheid en ben uiteindelijk omgeschoold tot VoetreflexPlus™ therapeut.
 
The best of both worlds!
VoetreflexPlus™ is een unieke behandelmethode, waarbij Westerse- en Chinese voetreflex massages gecombineerd worden. Niet alleen de reflexzones, maar ook de meridianen en acupunctuurpunten worden hierbij behandeld.   
Ook de visie op de klacht wordt vanuit de Westerse- en Chinese (TCG) geneeswijze benaderd,  waardoor klachten vanuit een breed perspectief worden bekeken. Hierdoor ontstaat een bijzondere en complete methode.
 
Maatwerk
Mijn grootste uitdaging is het leveren van maatwerk. Samen met u zoeken naar de oorzaken van uw klacht(en), vanuit Westerse- en Chinese visie en aan de hand van uw persoonlijke behandelplan werken aan een verbetering van uw vitaliteit, gezondheid en balans.
 
 
 

 
 
 

www.vividtouch.nl

06 21 220 222

info@vividtouch.nl

Margot