Marike

THAI YOGA MASSAGE

Ik liet me zelf regelmatig masseren en merkte hoeveel baat ik erbij had. Het hielp me om te ontspannen, om uit mijn hoofd te komen en om me weer verbonden te voelen met mijn lichaam.

Ik wilde dit gevoel ook aan andere mensen kunnen geven. In 2014 rondde ik de jaaropleiding tot holistische masseur af aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Maar ik was nog zoekende naar de massagestijl die bij me paste. Toen ik voor het eerst een Thai yoga massage ontving, wist ik het!

Na die eerste kennismaking heb ik verschillende opleidingen tot Thai yoga massage therapeut gevolgd in Amsterdam en in Chiang Mai, Thailand. Ik ga er elk jaar weer terug voor bijscholing. Sinds 2016 geef ik ook les in verschillende Thaise massagetechnieken aan de massageschool ITM Thai Hand in Amsterdam.

Ik vind het heel bijzonder dat Thaise massage onderdeel is van de multidisciplinaire aanpak bij IMC Visana en dat ik iedereen kan laten ervaren hoe Thaise massage preventief en helend werkt voor een groot aantal klachten. Nieuwgierig? Neem een kijkje op https://www.imcvisana.nl/thai-yoga-massage/ en maak een afspraak. Ik ben op vrijdag en zaterdag aanwezig bij IMC Visana.


 

06 27 49 47 71

marike@simplybreathe.nl

Marike