Sary

Van jongs af aan heb ik een fascinatie voor het menselijk lichaam en wist ik dat ik in de wieg was gelegd voor een beroep in de medische hulpverlening. Na de middelbare school kwam ik door mijn dierenliefde terecht in de opleiding Diergeneeskunde, maar al gauw merkte ik dat mijn voorkeur toch bij de mens lag.
Ik kwam zelf bij een osteopaat terecht voor steeds terugkerende letsels. Er werd verder dan het probleem gekeken, namelijk naar de oorzaak en de samenhang van de verschillende lichaamssystemen. Door de bijzondere interesse in hoe deze het lichaam benaderde, schreef ik me in op de International Academy of Osteopathy te Gent, waar ik de kneepjes van het vak aangeleerd kreeg.
Na het succesvol behalen van mijn Bachelordiploma Osteopathie, besloot ik mijn Belgische horizon te verbreden naar Nederland.
Augustus 2015 startte ik mijn carrière als vervanging van de toen hoogzwangere Ilona Laarman. Vanwege de eigen sportieve achtergrond ging ik mij dadelijk verdiepen in het perfectioneren van technieken betreffende het bewegingsapparaat, namelijk schouder, nek, lage rug en bekken. Sindsdien heeft er een breed scala aan patiënten en klachten op mijn behandelbank voorgedaan.
Door de frequentie van voorkomen en behandelen groeide mijn interesse naar het (dis)functioneren van het urogenitaal stelsel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan klachten omtrent (pre- en post-) zwangerschap, medische interventies en chronische blaasontstekingen.

Contact opnemen met Sary?
E-mail : info@osteopathielaarman.nl
Telefoon : 06 506 944 86
Website : www.osteopathielaarman.nl 
Sary